seriemord

I ett nära sammarbete med den underjordiska revolutionära organisationen Centrum för Socio-ekonomiska Serie Studier, C.S.S.S, verkar Seriemord för spridande och samlande av serier som tar till vara på detta unika mediums subversiva potential.

Wednesday, January 31, 2007


På mitt nuvarande jobb på Café Edenbög är det ännu mycket värre. Där är inte bara överkvalificerade studentidioter anställda, utan sådana med megalomaniska egopretentioner. Helt oönskade av samhället flockas de till små reservat där de inte kan hota någon. Bara irritera kontorsarbetande latteknarkare. Välkommen in!

Sunday, January 28, 2007


Åtta år senare sitter man ute på Vertigos ranch. Förläggaren läser högt ur ett nytt manus från Anastasia Wahl. Så blev det. Bara att blunda och lyssna.

Saturday, January 27, 2007


Förut tänkte jag i alla fall att jag var cynisk i min människosyn. Nu tänker jag bara att jag har en människosyn.

Friday, January 26, 2007


Tur att det blev brunblå regering!
MUF vill ju till och med lägga alla SIDA:s pengar på "försvaret". Så länge vi håller de arkaiska grupperna militärpittar och präster sysselsatta på sina barracker och på sina gårdar i Uppland så slipper man ha de riktiga dårarna i kassakön.
Tack Heilfeldt!

Thursday, January 25, 2007


Det går för sig att vara alkoliserad bohem på Möllan i Malmö, där är det så jävla billigt och ostressigt. Men i Stockholm är det annorlunda, här är det så dyrt och ett så oförlåtande tempo att det är en karriär i sig att vara alkis. Bara en sådan sak att det kostar två spänn att spy redigt.
Men så blir saker gjorda här!

Wednesday, January 24, 2007


tio år senare…

Sunday, January 21, 2007


De första stripparna var i så kallad "naivistisk" femtiotalsstil. Ni kan tänka er hur svårt det var att teckna så här oerhört infantilt och samtidigt få det trovärdigt.

Friday, January 19, 2007

Arbetarvänner! Er stund nalkas!



Nu är så äntligen det tjugoförsta århundradets superhjälte nere i Polen och blir tryckt! Boken med Kassörens alla halsbrytande ickeäventyr i kassan på ICA Bonden karvas just i detta nu ut ur de döende skogarnas ruttnande cellulosamassa av Europas finest, eller i alla fall billigaste, arbetare och ska om två tre veckor kunna åtnjutas med uttömmande kommentarer som förklarar vad som är roligt.

För att fira in detta ska jag på bloggen varje dag fram till Den Stora Releasefesten på Café Edenbög publicera ett gammalt lik från Internationalens arkiv. Imorgon börjar det. Arbetare i alla kassor, förorena eder!

Wednesday, January 03, 2007

Somliga går i nya skor…


Säg, varför är det så?