seriemord

I ett nära sammarbete med den underjordiska revolutionära organisationen Centrum för Socio-ekonomiska Serie Studier, C.S.S.S, verkar Seriemord för spridande och samlande av serier som tar till vara på detta unika mediums subversiva potential.

Sunday, February 18, 2007


Viktor visar Kassören fingret. I snacket mellan sina antifascistiska låtar hävdade den finske musikanten att Kassören, om han hade verkat på trettiotalet, antingen hade gått med i SA eller åkt till Spanien med de internationella brigaderna. C.S.S.S. vågar inte gå ut på den kontrafaktiska historieskrivingens tunna is för att fälla ett avgörande i frågan.

Tack alla för en het fest! Det blev en hyllning både till den alienerade postindustriella arbetarklassen och det sovande seriemediet! Vi skakade om båda två för en natt! Nu är det bara att fortsätta på den inslagna vägen…
/Kassören

1 Comments:

At 7:57 AM, Blogger Fabian Göranson said...

Tack själv för festen! Det är dags att fortsätta att fortsätta genom den inslagna väggen och ut på andra sidan. Pinsamt är det nya ironi enligt Viktor, mitt stridsrop för dagen lyder:
Grafiska Orgasmer, Underhållningskommunism och Marxistiskt Ögonarkotika!

 

Post a Comment

<< Home