seriemord

I ett nära sammarbete med den underjordiska revolutionära organisationen Centrum för Socio-ekonomiska Serie Studier, C.S.S.S, verkar Seriemord för spridande och samlande av serier som tar till vara på detta unika mediums subversiva potential.

Thursday, December 28, 2006


Efter en vistelse i arabland ter sig Bushs politik i Mellanöstern som helt knasig. De är löjligt vänliga. De är inskränkta. De har inte råd eller tid att läsa Adam Smith. Bombdemokrati uppfattas lätt som bara bomber. Speciellt när USA genom historien alltid konsekvent jobbat med samma explosiva medel MOT varje form av demokrati i regionen. Är man lite inskränkt misstänker man lätt att så är fallet också denna gång.
Sedan har jag hört att USA nu ska utreda hela Saddams politiska historia i samband med hans rättegång. Min fråga: är de GALNA? Då kommer ju allt ut! Att USA sålde sepnapsgas och bomber. Att de vägrade fördömma Halabja-massakern. Att Saddams diktatur och folkmördande passade utmärkt med USA:s mål i regionen. OSV. Jag säger att de borde hänga honom och hålla käften. Allt annat vore en katastrof för tilltron till bombhögerns demokratievangelium!

1 Comments:

At 1:55 PM, Blogger Nino said...

men har det någonsin varit ett undangömt faktum att usa har stött saddam när det passat dem?

 

Post a Comment

<< Home