seriemord

I ett nära sammarbete med den underjordiska revolutionära organisationen Centrum för Socio-ekonomiska Serie Studier, C.S.S.S, verkar Seriemord för spridande och samlande av serier som tar till vara på detta unika mediums subversiva potential.

Wednesday, September 03, 2008

Nr. 3 i C.S.S.S försök att minimera mera


Ingen antog förstås utmaningen att teckna en serie med färre dimensioner och mindre bläck än det förra, endimensionella inlägget. Tanken var alltså att solidarisera serieskapandet med civilisationens framtida svältkur. Här kommer C.S.S.S. sista försök i grenen, noll dimensioner – inget bläck alls.

Nu återstår bara att rekonstruera hela seriemediet. Det gör institutet genom att bjuda till releasefest!

Vårt revolutionära förlag Kolik har samlat det bästa nya som görs på den svenska seriescenen (och i vår virtuella, dagligen uppdaterade serietidning Cigarett) i antologin Samtidigt och ska fira dess nedkomst på anrika Café Edenborg på Stora Nygatan 35 i Gamla stan den 13:e september.

Alla är hjärtligt välkomna. Det är gratis. Samtidigt, eh, firar vi också Fabian Göranssons 30-årsdag! Ta med en skorpa. Baren är öppen. Boken finns att köpa extra billigt. Ett skamligt dåligt seriealbum kommer cermoniellt dränkas. "Samtidigt" kommer under kvällen döpas i samma banevatten. Högläsning utlovas inte ur det hätska, av undertecknad författade manifest, som finns tryckt som inledning till nämnda volym. Men kanske skriks det något ur det på småtimmarna. En storartad kväll utlovas i alla lägen. VÄLKOMNA ALLA SERIEVÄNNER!!!

Labels: , ,

3 Comments:

At 8:27 AM, Anonymous Linn said...

ja det jag glömt säga är att jag tycker att ni på releasefesten ska ha en enruteserieritbattle- som man använder oh-projektor till. som draw or die som jag skickade en myspace-länk om. ja du kanske fattar eller inte. jag är ialla fall världens bästa seminarieledare.
hälsningar
regeringen

 
At 5:53 AM, Anonymous Anonymous said...

Att rita i enbart en dimension är väl såväl teoretiskt som praktiskt omöjligt om man ska vara petnoga.
Serierutan den 23de är visseligen minimalistisk men nog har pricken både längd och bredd...
Lovärt intiativ dock.

 
At 3:00 AM, Anonymous Anonymous said...

bög

 

Post a Comment

<< Home